Ny på Billingstad?
Bli medlem i Billingstad Vel!

Du kan bli medlem ved å sende en e-mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med følgende opplysninger: 

• Navn
• adresse
• postnummer og poststed
• e-post

Om Billingstad Vel

Billingstad Vel ble etablert i 1922 og er en upolitisk forening som har til formål å fremme medlemmenes felles interesser i område og virke for bedre bomiljø, trivsel og forskjønnelse. Vellet ledes av et styre på minst 5 medlemmer som velges for 2 år. Styrets medlemmer velges av årsmøtet, som er vellets høyeste organ. Alle medlemmer av Billingstad Vel har møte-, tale- og stemmerett på årsmøtet.

Billingstad Vel støtter, medvirker og engasjerer seg i mange forskjellige saker, tiltak og arrangementer på Billingstad, bl.a. utbyggingsplaner, trafikksikkerhet/veier, oppgradering av Lynbanen, fjerning av kraftledning, Lynfesten, Billingstad Vinterleker, skiløypedugnader, julegrantenning, velbenker, strøkasser og støtte til Holmen skolekorps.

Vellet har altså mange og store oppgaver som må følges opp. Av denne grunn er mye av saksbehandling og vurdering satt ut til komiteer, som følger opp sakene og rapporterer direkte til styret. I tillegg til at dette er en effektiv måte å arbeide på, får vellet derigjennom trukket inn flere beboere i velarbeid.

Medlemskap i Billingstad Vel er frivillig, men det er viktig for vellet at så mange som mulig støtter opp om dette frivillige arbeidet. Uten beboernes støtte stopper arbeidet opp!

Årlig velkontingent pt. er:

Husstander: kr 280,-

Bedrifter: kr 350,-

Leietakere: kr 100,- 

Billingstad Vel
Postboks 20
1341 Slependen

Kontonummer: 7874.05.04184

Vedtekter

Billingstad Vel er medlem i Asker Velforbund, Asker og Bærums Trafikksikkerhetsforening og Billingstadsletta Grunneierforening.

Billingstad Vel er også registrert i Enhetsregisteret og det nyetablerte Frivillighetsregisteret. Frivillighetsregisteret har til formål å bedre og forenkle samhandlingen mellom frivillige organisasjoner og offentlige myndigheter. Registrering i Frivillighetsregisteret er et krav for å kunne delta i Grasrotandelen, som Billingstad Vel gjør. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi en andel på inntil 5 prosent av innsatsbeløpet direkte til en lokal organisasjon. Utbetaling av midler fra ordningen skjer direkte til organisasjonene, tre ganger årlig. (Link til firmaattest/ravninfo). 

Ekstra informasjon